Den Osse 3

  • Informatie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reservering
  • Omgeving

Den Osse 3

Ontspan in alle rust en luxe in Brouwershaven aan het Grevelingenmeer

Dit moderne, vrijstaande vakantiehuis voor 4 personen biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en comfortabel verblijf. Het huis is gelegen aan een rustige doodlopende weg en is de perfecte plek om van de natuur te genieten en tot rust te komen.

Het huis is volledig gelijkvloers en stijlvol en modern ingericht, voorzien van alle gemakken. De slaapkamers zijn voorzien van nieuwe, comfortabele boxspringbedden voor een verkwikkende slaap.

Voor ultieme ontspanning biedt het huis een ruime sauna en zorgt zo voor een echte wellness-ervaring. De afgesloten tuin met overkapping en comfortabele tuinstoelen biedt een prachtige buitenruimte waar u van de frisse lucht en de rustige omgeving kunt genieten. Hoogtepunten van het huis:

Geschikt voor 4 personen
Volledig gelijkvloers en modern ingericht
Grote sauna voor ontspanning
Afgesloten tuin, ideaal voor huisdieren (die van harte welkom zijn)
Overdekt terras met tuinstoelen voor gezellige uren buiten
Nieuwe boxspring bedden voor optimaal comfort
Rustige locatie in een doodlopende straat, nabij het Grevelingenmeer
Of u nu een plek zoekt om te ontspannen, een actieve vakantie aan het water wilt doorbrengen of gewoon van de rust wilt genieten – dit vakantiehuis biedt het allemaal. Huisdieren zijn welkom, zodat ook zij van deze mooie omgeving kunnen genieten!

Foto´s van Den Osse 3

De faciliteiten van Den Osse 3

Algemeen voor accommodatie

Badkamer beneden
Centrale verwarming
Eenpersoonsbedden
Huisdiervrij
Linnengoed (betaald)
Rookvrij

Faciliteiten Buiten

Parkeerplaats
Terras
Tuinset

Faciliteiten Keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser
Vriesvak in koelkast

Faciliteiten Faciliteiten

CD Speler
Televisie (Duitse Zenders)
TV
Wasmachine
Wi-Fi

Ligging van Den Osse 3

Sterren: Naam: Verbleven in: Bericht:

Ligging en bereikbaarheid

Prachtige locatie in Brouwershaven, Den Osse, aan het Grevelingenmeer

Dit charmante vakantiehuis is gelegen op een fantastische plek in Den Osse in het pittoreske Brouwershaven, direct aan het prachtige Grevelingenmeer. De rustige ligging aan een doodlopende weg zorgt voor een ontspannen sfeer, terwijl er in de omgeving veel te beleven valt.

Voor water- en strandliefhebbers is het Grevelingenmeer een waar paradijs. In de directe nabijheid van het huis bevindt zich de strandpaviljoen Jeanz, de ideale plaats om met een snack en een drankje van het uitzicht over het water te genieten.

Avontuurlijke vakantiegangers vinden een populaire duikplek om de hoek. Het Grevelingenmeer staat bekend om zijn heldere water en rijke onderwaterwereld – perfect voor duikliefhebbers die de magie van de onderwaterwereld willen ontdekken. Of u nu wilt ontspannen op het strand, een verfrissende duik wilt nemen of gewoon wilt genieten van de rustige en natuurlijke omgeving - dit vakantiehuis biedt u de perfecte uitvalsbasis.

Foto´s van Den Osse 3